A  18 éve működő jógaközpontunk, vendégházunk az elmúlt pár évben jelentős bővítésen ment keresztül. Ezt az eseményt összekötjük, érdemi, minőségi változtatással, amelyet az új névvel az

ÉLETÖRÖM REFORMHÁZ-zal jelenítünk meg

Központunk optimálisan a több napos, hetes kikapcsolódásra, tanulásra, testi-lelki töltődésre lett kialakítva. Kényelmes saját fürdőszobás szobáival, tágas udvarával, egészséges, vegán és vegetáriánus konyhájával a minőségi pihenést, rekreációt, és tanulást szolgálja.

Csoportokat, családokat, egyénileg érkezőket egyaránt szívesen látunk.

• jóga táborokat-hétvégéket
  • művészeti táborokat
  • főzőtanfolyamokat
  • tisztító kúrákat
  • tudatos álmodás tréningeket
  • meditációs – önismereti tréningeket

Az étkezés vegán és vegetáriánus az igények szerint. Kínálatunkban az erdélyi konyha ízei, a reformtáplálkozás - természetes táplálkozás, és az indiai konyha is jelen van.

Várjuk szeretettel a csoportvezetőket, oktatókat, természetgyógyászokat hiszen minden technikai háttér adva van egy olyan természeti környezetben, energia térben amely egyedülálló Erdélyben és Európában is.

Figyelmükbe ajánljuk erdélyi táborhelyünket, amely Kolozsvártól 65 km-re Torockó faluban található. Központunk 13 éve sikeresen működik. A házak fel vannak újítva és fürdőszobával ellátottak. Szeretnénk, ha minél többen használhatnák Központunkat. Adottságok: Két egymás melletti falusi ház, szép nagy udvarral, díszkerttel, ebédlővel. Itt összesen 22 fő fér el, és a szomszédos házakban még 30-50 fő. Az évek során jól bevált hagyományos bőséges erdélyi konyha mellett a vegetáriánus ételeket is készítenek helybéli munkatársaink. A közös étkezés fontos része a tábori programnak. A házias, erdélyi ételek megkóstolása hozzátartozik az ellátáshoz. A hagyományok élőek, Itt még kemencében sütik a kenyeret.

Torockón Ruzsa Magdival és vendégeinkkel

Torockón Ruzsa Magdival és vendégeinkkel akik nagyokat túráztak a környéken.

Szeretettel várjuk jelentkezését!

Program ajánlatunk

• Túrák (Székelykő, Ordaskő, Torockószentgyörgyi Vár, régi vasbányák… )
  • Torockói programok: népművészeti múzeumok, vízimalom, temető, kenyérsütés, torockói bútorfestés és varrottas készítése helyi irányítással…
  • Autóbuszos túrák: Torda – sóbánya, Tordai hasadék, Nagyenyed, Gyulafehérvár, Tövis, Remetei völgy – remetei hasadék.

Központunk, amelyet táborokra, képzésekre, pihenésre használunk, a főtértől 4 percre helyezkedik el, csendes mellékutcákban.40-50 fő közös étkezése megoldott az ebédlőnkben.

Elhelyezés: 2-3-4 ágyas szobákban.

A Torockó-völgy természeti adottságai kiválóan alkalmasak kirándulásokra, túrákra, minden korosztály részére. Az egész völgyben különleges, magas vibráció érzékelhető. 1999-óta vagyunk jelen a faluban, amely szinte második otthonunkká vált. Eddig több honismereti-, túra, diák… tábort szerveztünk. Közép és általános iskolák rendszeresen jönnek hozzánk, sokan visszatérőként. Szeretnénk más iskoláknak is az optimális feltételekkel rendelkező

Szeretettel várjuk jelentkezését, érdeklődését: Kovács Zoltán pedagógus, kulturális szervező: 0630/257-54-33

Áraink önköltségesek, például 4 napos program 29 000 Ft/fő, amely utazást, bőséges vegetáriánus félpanziót,programokat, programvezetést foglal magába, szervezőknek ingyenes. Rugalmasan alkalmazkodunk bármilyen igényhez – az árakban is.

Torockón Ruzsa Magdival és vendégeinkkel akik nagyokat túráztak a környéken.

Kovács Zoltán, kulturális szervező

Telefon.:06-30/2575-433

Kertben, udvarban, szobákban: Ingyenes WIFI , internetkapcsolat van!

A panzión belül 22 főt tudunk szállásolni. Nagyobb csoport esetén a szomszéd házakban helyezzük el a csoport tagjait.

Bemutatjuk Torockó Életöröm Reformházunkat

SZABÓ MARIKA (baloldalon), aki Torockón fogadja Önöket. SZABÓ ILONKA

SZABÓ MARIKA (baloldalon), aki Torockón fogadja Önöket. SZABÓ ILONKA (Marika édesanyja, jobboldalon)

SZABÓ MARIKA VENDÉGHÁZ VEZETŐ : Tel.: 00 40 729 583 687