TOROCKÓ SZIKLAKERT VENDÉGHÁZ

GPS: É46.4480559° - K23.5652779°

A kertben, ebédlőben ingyenes wifi kapcsolat!
SZABÓ MARIKA VENDÉGHÁZ VEZETŐ : Tel.: 00 40 729 583 687

Figyelmükbe ajánljuk erdélyi táborhelyünket, amely Kolozsvártól 65 km-re Torockó faluban található. Központunk 13 éve sikeresen működik. A házak fel vannak újítva és fürdőszobával ellátottak. Szeretnénk, ha minél többen használhatnák Központunkat. Adottságok: Két egymás melletti falusi ház, szép nagy udvarral, díszkerttel, ebédlővel. Itt összesen 22 fő fér el, és a szomszédos házakban még 30-50 fő. Az évek során jól bevált hagyományos bőséges erdélyi konyha mellett a vegetáriánus ételeket is készítenek helybéli munkatársaink. A közös étkezés fontos része a tábori programnak. A házias, erdélyi ételek megkóstolása hozzátartozik az ellátáshoz. A hagyományok élőek, Itt még kemencében sütik a kenyeret.

Torockón Ruzsa Magdival és vendégeinkkel akik nagyokat túráztak a környéken.

Szeretettel várjuk jelentkezését!

PROGRAMAJÁNLATUNK:

•Túrák (Székelykő, Ordaskő, Torockószentgyörgyi Vár, régi vasbányák… )

•Torockói programok: népművészeti múzeumok, vízimalom, temető, kenyérsütés, torockói bútorfestés és varrottas készítése helyi irányítással…

•Autóbuszos túrák: Torda – sóbánya, Tordai hasadék, Nagyenyed, Gyulafehérvár, Tövis, Remetei völgy – remetei hasadék.

Központunk, amelyet táborokra, képzésekre, pihenésre használunk, a főtértől 4 percre helyezkedik el, csendes mellékutcákban.40-50 fő közös étkezése megoldott az ebédlőnkben.

Elhelyezés: 2-3-4 ágyas szobákban.

A Torockó-völgy természeti adottságai kiválóan alkalmasak kirándulásokra, túrákra, minden korosztály részére. Az egész völgyben különleges, magas vibráció érzékelhető. 1999-óta vagyunk jelen a faluban, amely szinte második otthonunkká vált. Eddig több honismereti-, túra, diák… tábort szerveztünk. Közép és általános iskolák rendszeresen jönnek hozzánk, sokan visszatérőként. Szeretnénk más iskoláknak is az optimális feltételekkel rendelkező

Szeretettel várjuk jelentkezését, érdeklődését: Kovács Zoltán pedagógus, kulturális szervező: 0630/257-54-33,

Áraink önköltségesek, például 4 napos program 29 000 Ft/fő, amely utazást, bőséges félpanziót,programokat, programvezetést foglal magába, szervezőknek ingyenes. Rugalmasan alkalmazkodunk bármilyen igényhez – az árakban is.

Torockón Ruzsa Magdival és vendégeinkkel akik nagyokat túráztak a környéken.

Kovács Zoltán, kulturális szervező

Telefon.:06-30/2575-433
E-mail küldés

Kertben, udvarban, szobákban: Ingyenes WIFI , internetkapcsolat van!

E-mail küldés

A panzión belül 22 főt tudunk szállásolni. Nagyobb csoport esetén a szomszéd házakban helyezzük el a csoport tagjait.

BEMUTATJUK TOROCKÓ "SZIKLAKERT" VENDÉGHÁZUNKAT

SZABÓ MARIKA (baloldalon), aki Torockón fogadja Önöket. SZABÓ ILONKA (Marika édesanyja, jobboldalon)
SZABÓ MARIKA VENDÉGHÁZ VEZETŐ : Tel.: 00 40 729 583 687

Horváth Levente vagyok és május közepén volt szerencsém egy "Erdély kincsei" elnevezésű úton részt venni a Te és édesanyám szervezésében Erdély gyönyörű tájain! Amire azóta is igen jó szívvel gondolok vissza! Nagyon sok új információval és szebbnél-szebb emlékképekkel gazdagodtam! Ez úton is köszönöm Neked még egyszer! Én pedig ahogy megígértem, csatolva küldöm neked a Sziklakertben készült fotókat.

Üdvözlettel: Levente
Megjegyzés: az idézet feletti képről van szó! (szerkesztő)

Levélírás

E-mail küldés:torockokz@gmail.com

Kérjük, hogy adják tovább egyesületünk és programjaink hírét!
Külföldi programjainkon csak tagjaink vehetnek részt!

Kovács Zoltán kulturális szervező
Tel.:06-30/2575-433